torsdag 19 januari 2012

Dag 1 i Bangkok, 17/1

Slitna efter att ha varit vakna i närmre ett dygn landade vi i Bangkok. Här möttes vi av supervärme och en närme två timmar lång kö för att ta sig igenom passkontrollen.
Efter detta styrde vi kosan mot Kahosan road, our beloved home. Galet mycket backpackers och stånd med mat,kläder, tatueringsshopar, ALLT! Love!

Efter lite vila gav vi oss ut på lite tuktuk-åkning. Livsfarligt. Men mest irriterande. Alla har ar valdigt vänliga men dessvärre också galet tjatiga...Vi har lärt oss hur man inte blir luradeoch att en vit lögn är bättre än sanningen många gånger, men vi fick både en runda till "turistinformationen"(där de ville pracka på oss en charterresa) och Thai factory där dom ville sälja oss en klänning i thai-siden. Nu är vi kultiverade och har sett ungefar 5 tempel och buddhor...
Dagen avslutades med mat! Och sjävklart shopping. Allt här är svinbilligt. Verkligen allt! Maten är också god och det finns en massa bra mat utan djur för oss vegetarianer. Vi hittade ett vegetariskt gatustånd med världens bästa röda curry för det överkomliga priset av 6 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar